egy pillanat...
Mi is az a Google Cégem
2018. november 10.
A Google Cégem olyan ingyenes szolgáltatás, amely segít, hogy az ügyfelek rád találjanak, illetve amellyel megadhatod, hogy a cég adatai hogyan jelenjenek meg a Google rendszerében.
Kedvenc 10.01 / Magyarország Imázs filmje 2018
2018. október 22.
A csodák országaként titulálják Magyarországot az imázsfilmünkben.
Jelenlét az interneten
2018. október 21.
Egy olyan digitális világban élünk, ahol az emberek majdnem fele jelen van az interneten. A számtalan online fogyasztó miatt minden vállalkozásnak érdemes elgondolkodnia a digitális világ nyújtotta lehetőségeken.
7 ok, amiért nem vagy még milliomos
2018. október 15.
Ha nem vagy még milliomos, akkor se add fel a reményt, mert egy napon még lehetsz. Célod érdekében összeszedtük Arianna Huffington, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Robert Kiyosaki és Warren Buffett által emlegetett 7 leggyakoribb hibát. Íme 7 tipikus hiba:
Windows alatt a fotó (HEIC) és videó (HEVC) fájlformátumok megnyitása
2018. augusztus 4.
Az Apple előszeretettel használ olyan hardvereket (USB-C), szoftveres újdonságokat, amelyek viszonylag kevéssé támogatottak. Szoftver esetén a cég természetesen frissíti a macOS-t és az iOS-t, így a saját ökoszisztémáján belül minden működik (kivéve persze az AirDrop, amikor épp kell…).
Meglepetés a komolyzenei koncerten
2018. június 26.
Amikor a török Anadolu Efes férfikosárlabda-csapatának játékosai meghívást kaptak egy komolyzenei koncertre, nem tudták, mi vár rájuk.