egy pillanat...
2019. augusztus 22.

Facebook-bolt segítségével a Facebookon mutathatsz be és értékesíthetsz termékeket az embereknek.

Facebook-bolt segítségével a Facebookon mutathatsz be és értékesíthetsz termékeket az embereknek. A boltodba feltölthetsz termékeket, melyeket kategóriákba csoportosíthatsz. Eladhatsz közvetlenül a facebook boltodban vagy átirányíthatod a webáruhazádba a weboldaladra.

A katalógusoddal a Facebookon és az Instagramon érheted el a vevőidet hirdetések megjelenítésével és ingyenes bolti funkciók használatával. 

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra: ITT

Miért jó a Facebook webáruház?

Azok a cégek, akik rendszeresen használják a közösségi médiát, valószínűleg rendelkeznek már egy jól kiépült bázissal, akik rendszeresen olvassák, követik őket. Ezt a bázist lehet kihasználni egy Facebook webáruházzal. Az emberek szeretnek minél könnyebben, gyorsabban vásárolni az interneten keresztül, és amúgy is rengeteg időt töltenek Facebookon, a két dolgot össze lehet kötni, és a Facebook felületén lehet nekik termékeket eladni.

Az itt létrehozott webshop felület segítségével közvetlenül el tudjuk érni azokat az embereket, akik érdeklődnek cégünk, termékeink iránt. A termékeinket feltölthetjük, az árakat is megjeleníthetjük, és az érdeklődőket a már meglévő, különálló webáruházunkhoz irányíthatjuk, ahol a vásárlás folyamata lezajlik majd.

Ennek megfelelően tehát a különálló webáruházat és a Facebook felületén létrehozottat összehangolva tudunk még több vevőt szerezni, eladást generálni.

Dinamikus hirdetések

Az embereket olyan személyre szabott hirdetésekkel érheted el, amelyek automatikusan jönnek létre, és azok a termékek szerepelnek bennük, amelyek iránt érdeklődést mutattak az emberek, vagy a legnagyobb valószínűséggel megvásárolják őket.

Instagram Shopping

Az emberek közvetlenül az Instagramon tudnak részletesebben tájékozódni a termékeidről, ha a termékeidet megjelölöd a bejegyzéseidben és a Stories funkcióban.

Facebook-oldal boltja

Lehetővé teheted az emberek számára, hogy a termékeidet közvetlenül a Facebookon vásárolják meg (csak az USA területén), üzenetet küldjenek az oldaladnak, hogy a Messengeren vásároljanak, vagy a szokványos módon a webhelyeden vásároljanak. A katalógusod alapján ingyen hozhatsz létre bolti területet az oldaladon.

A forgalom növelésére szolgáló hirdetések

Forgalmi céllal beállított hirdetéskampány létrehozásával elérheted, hogy többen nézzék meg a termékeket a webhelyeden vagy a mobilalkalmazásodban.

Itt meg tudod nézni a szabályokat, amiket ell kell fogadnod a boltnyitáshoz!

 

  • Még többet szeretnél megtudni a lehetőségeidről?
  • Profi módon szeretnéd a boltodat kezelni?

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra: ITT

Tipp:  

Minél részletesebb leírást adsz meg a termékedről, annál jobb. Ez általánosan is igaz egyébként. Írd le a gyakori kérdéseket, ami miatt megakadhat a vásárlás. Azt is írd oda, hogy ha megrendelik a terméket, pontosan mi történik majd…Tölts fel róla minél több képet, akár videót is. Oszd meg az oldaladon, hiszen azért töltötted fel, hogy lássák… 

Jó munkát és sok sikert!

Jelentkezz ingyenes konzultációnkra: ITT