egy pillanat...
Mi is az a "hashtag és miért fontos, hogy használd
2019. május 21.
Már biztosan találkoztál a "hashtag" kifejezéssel és jellel. Most megtudhatod mire is jó! A „hashtag” a metaadat egyik formája, amely egy szóból vagy kifejezésből áll, amely elé hash jelet (#) teszünk. A hashtageket gyakran használjuk a közösségi hálókon (twitter, facebook, instagram...), így azonosítjuk, kategorizáljuk az érdeklődési köröket, „topikokat”, illetve megkönnyítjük a kulcsszavak szerinti kutatást. HASHTAG: Ha nagyon le akarnám fordítani, akkor a "címkézés" lenne talán a legmegfelelőbb szó rá.
Hogyan hatnak ránk a színek
2019. április 11.
Szakemberek, tudósok kutatások segítségével kiderítették, hogy a színek igen fontos szerepet játszanak, hogy mit és hogyan fordítunk le magukban. A színek segítik az asszociációt, a marketing pedig ezt alaposan kihasználja. Akik jártasak a színek pszichológiájában, pontosan tudják, hogyan és milyen színekkel kell hirdetniük egy márkát, egy terméket ahhoz, hogy az sikeres legyen. Legyen szó egy weblapról, egy szórólapról, egy plakátról, egy vállalat logójáról, a jól kiválasztott színek fokozhatják az eladást.
Hogyan szerezhetsz új ügyfeleket
2019. március 17.
Merjünk nagyot álmodni? Vonzzuk be a tökéletes ügyfeleket!
Az ÖNPROMÓCIÓ fontossága. Álláskeresők figyelem!
2019. március 8.
Sokan keresnek munkát és sokan eljutnak az állásinterjúig, azaz egy személyes találkozóig a cég HR-es szakemberéhez. Ez az a pillanat, amikor meg kell győzni őt, hogy a legalkalmasabb mi vagyunk arra a pozícióra. Ennek a legmegfelelőbb eszköze az önpromóció. 
Megszűnik a Google+
2019. február 18.
Billentyűparancsok a Facebook Hirdetéskezelőben
2019. február 13.
A Facebook Hirdetéskezelőben megtekintheted és megváltoztathatod az összes kampányodat, hirdetéssorozatodat és hirdetésedet, valamint az eredményeiket is megnézheted.
Synapse Ads a még hatékonyabb Google kampányokért
2019. február 1.
Jobb kulcsszó kombinációk létrehozása a Synapse Ads alkalmazással
Szerezze meg álmai állását!
2019. január 10.
A megfelelő eszközökkel és készségekkel felvértezve megtalálhatja álommunkáját.
Mi is az a Google Cégem
2018. november 10.
A Google Cégem olyan ingyenes szolgáltatás, amely segít, hogy az ügyfelek rád találjanak, illetve amellyel megadhatod, hogy a cég adatai hogyan jelenjenek meg a Google rendszerében.
Kedvenc 10.01 / Magyarország Imázs filmje 2018
2018. október 22.
A csodák országaként titulálják Magyarországot az imázsfilmünkben.
Jelenlét az interneten
2018. október 21.
Egy olyan digitális világban élünk, ahol az emberek majdnem fele jelen van az interneten. A számtalan online fogyasztó miatt minden vállalkozásnak érdemes elgondolkodnia a digitális világ nyújtotta lehetőségeken.
7 ok, amiért nem vagy még milliomos
2018. október 15.
Ha nem vagy még milliomos, akkor se add fel a reményt, mert egy napon még lehetsz. Célod érdekében összeszedtük Arianna Huffington, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Robert Kiyosaki és Warren Buffett által emlegetett 7 leggyakoribb hibát. Íme 7 tipikus hiba:
Windows alatt a fotó (HEIC) és videó (HEVC) fájlformátumok megnyitása
2018. augusztus 4.
Az Apple előszeretettel használ olyan hardvereket (USB-C), szoftveres újdonságokat, amelyek viszonylag kevéssé támogatottak. Szoftver esetén a cég természetesen frissíti a macOS-t és az iOS-t, így a saját ökoszisztémáján belül minden működik (kivéve persze az AirDrop, amikor épp kell…).
Meglepetés a komolyzenei koncerten
2018. június 26.
Amikor a török Anadolu Efes férfikosárlabda-csapatának játékosai meghívást kaptak egy komolyzenei koncertre, nem tudták, mi vár rájuk.